Hotel Restaurant Lakerhof in de buurt van Maaseik

brasserie

Hotel-Brasserie Lakerhof is rustig gelegen en omgeven door een oase van groen. Het sfeervolle restaurant serveert creatieve gerechten bereid met dagverse produkten.

contact

Hotel Brasserie Lakerhof

Monique en Robert Peeters
Walburgisstraat 3
6109 RE Ohé en Laak
Tel. +31 (0)475 55 16 54
Fax +31 (0)475 55 21 44
info@lakerhof.nl

hotel

De 8 luxe kamers zijn uitgevoerd in houttinten en voorzien van televisie, telefoon,radio,coffeecorner en bad of douche. Tevens is in alle kamers gratis draadloos
internet aanwezig.‘s Morgens staat er een uitgebreid en gezond ontbijt gereed in de gezellige ontbijtzaal.

nieuws

ONZE KEUKEN IS GEOPEND:
Maandag, Dinsdag, Woensdag,
Vrijdag, Zaterdag en Zondag van 17.00uur tot 21.00uur

DONDERDAG GESLOTEN

Wij zijn gesloten van Ma. 23 april t/m Do. 26 april

omgeving

De mooie tuin in de landelijke omgeving is een aangename plaats om te vertoeven. Voor de kleintjes is er een speeltuin. De idyllische omgeving is zeer geschikt om uitstapjes te maken voor fietsers en wandelaars. Het kasteeltje “Hasselholt”, het fietsveer, de Sint Anna-kapel, het historische Stevensweert zijn een bezoek waard. De Maas-plassen zijn een eldorado voor natuurliefhebbers en watersporters.

terras

De mooie binnentuin in de landelijke omgeving is een aangename plaats om te vertoeven. Hier kunt u van april t/m september heerlijk genieten van mooie gerechten die de keukenbrigade voor u op tafel zet of gewoon nippen aan een glaasje rosé.

zakelijk

Grote en kleine beslissingen kunnen hier in alle rust en natuurlijke ontspanning genomen worden. Onze vergaderzaal heeft ramen met zicht op het groen en zijn voorzien van alle hedendaagse faciliteiten.


English version

Design by Prestige Media

Menukaarten en Wijnkaarten